ERZURUM / YAKUTİYE - Hilalkent 125.Yıl İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Değerler Kulübü kapsamında çalışmalarını yürüten İyilik Hareketi ekibimiz kar yağışı ve soğukla beraber yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar, kediler ve köpekler için doğaya yiyecek bıraktılar. Yaptıkları bu iyiliği Rabbimiz kabul buyursun.

Kas

Değerler Kulübü çalışmaları kapsamında okulumuzda gönüllü olarak oluşturulan İyilik Hareketi Ekibimiz düzenli aralıklarla okulumuzun mescidini temizlemektedir. Rabbimiz yaptıkları bu güzel çalışmayı bereketlendirsin.

Kas

Türk Kızılay Erzurum Afet Müdahale Merkezi Müdürlüğü Afet Müdahale Uzman yardımcıları Furkan Bozkurt ve Ayşe Karabulut tarafından okulumuz öğrencilerine Afetler ve Korunma Bilinci Eğitimi verildi.

Kas

Değerler Kulübü çalışmaları kapsamında oluşturulan İyilik Hareketi Ekibimiz, kışın gelmesiyle beraber yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar için sorumluluk örneği göstererek okul çevresine yem bıraktılar. Rabbimiz, yaptıkları bu güzel davranışı salih amel olarak kabul buyursun.

Ekm

Okulumuzda gönüllü öğrenciler tarafından kurulan İyilik Hareketi Ekibimiz bu hafta önce okul mescidimizi sonra da Hilalkent Camimizi pırıl pırıl yaptılar. Öğrencilerimizi bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyor, yaptıkları bu hayırlı davranışın Yüce Allah tarafından mükafatlandırılmasını niyaz ediyoruz.

Ekm

TUBITAK Bilim Söyleşileri Projesi kapsamında Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Tuba Hatice DOĞAN, 19 Ekim 2023 Perşembe günü okulumuz öğrencileriyle Yenilenebilir Enerji Kaynakları konulu bir söyleşi gerçekleştirmiştir.Verdikleri kıymetli bilgilerden dolayı hocamıza teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda iyiliklerin çoğalmasını, yaygınlaşmasını hedefleyen İyilik Hareketi Projesi Ekibi yapılan ilk toplantı ile çalışmalarına başladı. Hasan KÖSEDAĞ, Samet BALCI, Abdussamet DEVECİ, Emirhan ÇULĞATAY, Muhammet Emin KAYA, Ahmet Şerif TERCAN ve Baran ÖZMEN isimli öğrencilerimizden oluşan ekibimiz  tarafından ilk olarak "Temizlik İmandadır" düsturuyla çevrede bulunan çöpler toplanmıştır. Ekibimize teşekkür eder, yeni çalışmalarında başarılar dileriz.