ERZURUM / YAKUTİYE - Hilalkent 125.Yıl İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

YAKUTİYE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASINA OKULUMUZDA YAPILAN TURNUVALARDA BAŞARI GÖSTEREN YUSUF KARA, M.EMİN ÖZDEMİR, BEYZA POLAT, TUBA OLĞUN VE HAYRUNİSA İÇCAN KATILMIŞTIR.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM’İN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU TURNUVADA REVERSE OYUNUNDA 6/C SINIFI ÖĞRENCİSİ MUHAMMET EMİN ÖZDEMİR İLÇE 3. VE 6/E SINIFI ÖĞRENCİSİ YUSUF KARA KÜRE OYUNUNDA İLÇE 3. OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Şbt

Ara

Okulumuzda kurulan İyilik Hareketi Ekibinden sonra kendilerine İyilik Kulübü adını veren diğer öğrencilerimiz ile de ilk toplantı Müdür Yardımcısı Harun ALBAYRAK başkanlığında yapıldı. Yapılan toplantıda önümüzdeki günlerde yapılabilecek çalışmalar ile ilgili kararlar alınıp, çalışma takvimi oluşturuldu. İylik Kulübü öğrencilerimize bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuzda gönüllü öğrenciler tarafından oluşturulan İyilik Hareketi Ekibimiz Aşağı Sanayi Cami İmam Hatibi Mustafa Tel hocamızı ziyaret ederek caminin genel temizliğini yapmış ve vakit namazını camide eda etmiştir. Öğrencilerimizi bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyor, yaptıkları bu davranışın rabbimiz katında salih amel olarak mükafatlandırılmasını diliyoruz. Mustafa hocamıza da misafirperverliği için teşekkür ediyoruz.

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında oluşturulan Değerler Kulübümüzün üyeleri olan İyilik Hareketi Ekibimiz istenmeyen ifadelerin yok edilmesi, onun yerine imam hatip öğrencisine yakışır ifadelerin yaygınlaşması amacıyla Dilimiz Kimliğimiz adı altında bir etkinlik düzenlemiş, sınıflarda sunmuş ve her sınıf için bir afiş hediye etmiştir. Bu güzel etkinlikten dolayı kendilerini tebrik ederiz.

Ara

ÇEDES DEĞERLER KULÜBÜ KAPSAMINDA OKULUMUZSDA OLUŞTURULAN İYİLİK HAREKETİ EKİBİMİZ ÖĞLE ARALARI OKULUMUZ MESCİDİNDE KUR'AN-I KERİM VE MÜEZZİNLİK ÖĞRENMEK İSTEYEN KÜÇÜK KARDEŞLERİNE GÖNÜLLÜ OLARAK YARDIMCI OLUYORLAR. KENDİLERİNİ TEBRİK EDER, BAŞARILAR DİLERİZ.